GelatoMachine

De GelatoMachine is een 3-in-1 vers ijsmachine.
Bereiden, bewaren en presenteren/uitgave
met slechts 1 machine. Het bespaart u veel handelingen én de investering in vriesinstallatie, koelvitrines en uitgifte balie!

Bereiding:
De GelatoMachine beschikt over volledig voorgeprogrammeerde bereidingswijzen voor diversen soorten vers ijs. Voor zowel het klassieke Italiaans schepijs 'Gelato' als iceyoghurt of sorbets. 
De bereiding gaat erg snel. Bij inschakelen vanaf kamertemperatuur tot de eerste 3,5L ijs in slechts 15 minuten! 

Capaciteit:
GM101: tot 10kg/uur
GM11: tot 10kg/uur
GM21: tot 20kg/uur
GM41: tot 40kg/uur
GM61: tot 60kg/uur

Bewaren:
Nadat u het ijs heeft bereid, schakelt het systeem automatisch over op de 'bewaar'-stand. Dit betreft een cyclus waarbij het ijs volgens een schema het ijs in beweging houdt onder specifieke product gerelateerde temperaturen. Dit waarborgt  een top kwaliteit ijs.

Presentatie en uitgifte:
Bij de ontwikkeling van de GelatoMachine is vooral ook rekening gehouden met presentatie. Zo is de GelatoMachine tevens ontworpen voor uitgifte en presentatie. Optioneel kan af-fabriek het meubel voorzien worden van personalisering. Uw logo en huisstijl op voor voorzijde van het meubel. 

Ingrediënten:
Wij leveren tevens een scala aan ingedienten, volledig afgestemd om de GelatoMachine. Een overzicht aan ingredienten is opvraagbaar per e-mail of via uw verdeler / verkooppunt.
Enkele referenties:
logo27.png
de_bijenkorf.png
logo-belgocatering.jpg
downtowngourmetmarket2.jpg
logo-clevers.png
logo.png
sweetmirries.jpg
logo-111-jahre-hidpi.png
roc-de-leijgraaf.jpg