Ice Teppanyaki

'Teppanyaki' en 'ijs' zijn twee woorden waarvan we nooit dachten dat deze goed samen zouden gaan.
Teppanyaki is een van oorsprong Japanse manier om vlees, vis en groenten te grillen op een hete metalen bakplaat en lijkt haaks te staan op het bereiden van ijs. Maar toch is het een geweldige combinatie. Door de Teppanyaki niet te verwarmen maar te koelen, ontstaat een nieuwe beleving. IJs bereiden voor het oog van de gasten is een feest!

De temperatuur van ons in Europa geproduceerde 'IceTeppanyaki' is traploos instelbaar en bereikt een maximale temperatuur van - 30 graden Celsius. De ijsmix wordt op de 'IceTeppanyaki' geschonken. Vervolgens voegt u vers fruit, chocolade of andere (verse) ingredienten toe. Met behulp van twee spatels mixt en hakt u alle ingredienten doorelkaar tot een vers bereid eindproduct. Ideaal is de combinatie met een GelatoMachine. IJs vanuit de GelatoMachine kan verder bewerkt worden op de IceTeppanyaki. Met deze combinatie toont u de bereiding van ijs alsmede de verdere (gepersonaliseerde) bewerking daarvan. Deze methode werkt sneller en efficienter dan met vloeibare ijsmix.

Het 'IceTeppanyaki' is beschikbaar in 2 standaard afmetingen, 1/1GN en 2/1GN. Zowel inbouw, opbouw of in mobiele MOVUZ uitvoeringen leverbaar.
Zie ook www.IceTeppanyaki.com
Enkele referenties:
de_bijenkorf.png
unilever-logo.jpg
logo-belgocatering.jpg
o_1828.jpg
logo-clevers.png
logo-111-jahre-hidpi.png
roc-de-leijgraaf.jpg
unnamed.jpg